Post by tiellanrosmama on Feb 19, 2022 8:23:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja begalę visų ▞▞▞
▞▞▞ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero 2022 version ▞▞▞
Visi tie papildymai privertė mane tai išbandyti, dažniausiai jie man netinka, bet žaidimas yra nuostabus! Bet tada, kai išvalysite kai kuriuos lygius, įstringate vienoje vietoje net ir nusipirkę daug daiktų tikrais pinigais!
Žaidimas geras. Norėčiau, kad galėčiau pakeisti šaukimą tarp vieno žaidimo. Atsitiktinis iškvietimas atrodo sutrikęs. Kai paskelbiau problemą žaidimo žaidimų Facebook puslapyje, ji buvo pašalinta.
šis žaidimas yra sukurtas remiantis skelbimais. nėra žaidimo vertės. norėdami progresuoti, turite žiūrėti skelbimus arba mokėti, kad laimėtumėte. Vienintelis geras dalykas šiame žaidime yra mielas personažų dizainas. be to, tai tikrai šlykštu. evoliucija yra sunki. atlygio sistema tikrai sugedusi ir šykštu. klientų aptarnavimas el. paštu neatsakė. nėra galimybės visam laikui pašalinti skelbimų sumokėjus. šis žaidimas yra siaubingas ir neturi jokios žaidimo vertės.
Ieškojo Tower Defense žaidimų ir aptikau šį žaidimą. Meno stilius yra labai mielas, todėl jam skyriau dvi žvaigždutes, bet man tai nebuvo geras žaidimas. Norėjau pereiti lygius, kiekvieną kartą statyti bokštus, bet tai bangų išgyvenimo žaidimas. Taip pat negausite monetų nugalėję priešus ar lygius. Jūs gaunate tik vieną monetą vienam priešui. Jūs gaunate monetų eidami į AFK. Taigi nežaisdamas žaidimo.
Summoner's Greed: Idle TD Hero Stratégiai játékok egl
Geras bokšto gynybos žaidimas, man patinka jo idėjos ir originali koncepcija, kurioje nėra tiek skelbimų, kiek kituose mobiliuosiuose žaidimuose
Reguliariai žaidžiu šį žaidimą, o kai grįšiu po poros mėnesių, didžioji dalis mano pažangos dingsta? Legitas prarado 150 lygių visiems mano veikėjams.
Gražus žaidimas, bet reklama geresnė už žaidimą... Mane šiek tiek erzina, kad pusė vaizdo įrašų akmenims ir pan. Nedirbk jie atsidarys, bet atlygio negausi
Aš net negaliu pakeisti savo padalinių, esu įstrigęs su savo pradine komanda, taigi kaip turėčiau judėti į priekį
Neįtikėtinas žaidimas! Tai labai smagus ir puikus bokšto gynybos žanro sukimas, žaidimo meninis stilius labai geras, o valdikliai taip pat nuostabūs!
Linksmas, bet šmaikštus (jei nesate pinigų žaidėjai)
Pažanga, taip pat IAP, išvalyta.
NEŽAISK ŠIO ŽAIDIMO! TAI APGAUTĖ! Kol kūrėjas neprideda būdo tinkamai išsaugoti atsargines kopijas, į tai niekada neverta investuoti laiko ar pinigų. Laikotarpis. „Facebook“ reikalavimas nėra priimtinas būdas tai padaryti. Visiškai nepriimtina reikalauti, kad prisijungtumėte prie „Facebook“, kad galėtumėte turėti ką nors panašaus į išsaugojimą debesyje. Jei neturite Facebook ir senas telefonas sugenda, prarasite visą pažangą, net ir p2w pirkinius. Redaguoti: kūrėjai rodo, kad jie neskaito atsiliepimų ir nesirūpina savo atsakymais. Nežaisk!
Šaunus žaidimas
Tai gera idėja žaidimui, bet daiktų surinkimas užtrunka ilgai, iš esmės bandant priversti jus pirkti daiktus, nors kaip perspėjimą tiems, kuriems tai nepatinka asmeniškai, man patiktų labiau, jei daiktus būtų lengva surinkti.
Atsisiųsta iš TikTok Žaidimo vartotojo sąsaja yra labai švari, prielaida paprasta ir lengvai sekama, o apskritai tai tiesiog labai lengvas ir malonus žaidimas!
Patiko
1. Ei, padaryk, kad įžanga būtų praleista! 2. SVARBU, aš prisijungiu prie savo fb paskyros sename įrenginyje, po to prisijungiu šį prie naujo telefono ir.. praradau visus duomenis, tai š**k. Bet kai naudoju seną įrenginį ir žaidžiu žaidimą, vis tiek galvoju, tiesiog negaliu sinchronizuoti duomenų, daug kartų bandau, bet vis tiek f** neveikia. PRAŠOME TAI PATIKRINTI, nes naudoju pinigus ir daug laiko 3. Visada jaučiuosi nepatenkinta dėl didelio skelbimų kiekio. OMG, šis žaidimas pilnas Ads 4. Prastas internetinis žaidimas, skirtas tik Ads 5. Labai lėtas žaidimas.
Ne taip jau blogai
Žaidimas turi didelį potencialą. Tikrai verta žaisti. Kūrėjams, manau, turėtumėte pridėti parinktį iš naujo paleisti bangas nuo pat pradžių, o ne mums laukti, kol bus pavogta skrynia. Be to, galbūt atgimimo sistema ar kažkas panašaus, kad galėtume gauti evo brangakmenių. Kiek galiu pasakyti, nėra jokio būdo jų gauti neišleisdamas pinigų ir tai man gali būti sandorio nutraukimas.
Man patinka šis žaidimas. Vienintelė problema yra ta, kad ji lėtai patenka į dugną ir per sunku gauti geriausius monstrus. 👌 Galbūt galėtumėte pridėti kaip greitį į priekį.
Sveiki kūrėjai, aš tik norėjau paklausti, ar kiti mitai, tokie kaip išrikiuotas, turi konkrečią datą, kad galėtumėte juos nupiešti šaukimu, nes aš ką tik pastebėjau, kad iš savo patirties žaidžiu tik įveiktą košmarą gaunu tik Dzeuso, Swoleseidono ir Hadeso juostą. adv 3
Puikios reklamos, nepaprastas žaidimo būdas. Tai buvo tik supaprastintas bokšto gynybos žaidimas su iš pažiūros atsitiktiniais bokštais. Nereikia turėti daug strategijos. Tačiau tokio tipo žaidimai man iššvaistomi. Esu toks durnas, kuris dešimtmetį bus atviras nesėkmei tokiame žaidime kaip šachmatai, kad pastūmėtų save tobulėti. Šis žaidimas nėra tas.
Man tai labai patinka; Šauniai padirbėta. Redaguoti: 5 žvaigždutės grįžta, kai pataisote skelbimus. Paspaudus žiūrėti vaizdo įrašą monitoriuje laikmatis sustabdomas, bet skelbimas nepaleidžiamas. Žaidimas neužšąla, gali atmesti ir toliau žaisti, bet aš norėčiau atlygio.
Geras žaidimas, bet progresuojant yra monotonijos dėmių.
Gana smagu ir man primena tuos bokšto gynybos žaidimus. O reklama nuoširdi ir juokinga.
Maniau, kad žaidimas man nepatiks, bet turėjau jį pabandyti, nes reklama buvo per miela, galiausiai tai labai patiko, koncepcija nėra nauja, bet tai yra specifinis žaidimas, kuris taip įtraukiantis, 9.5/10
Paprastas ir gražus žaidimo būdas. Personažo dizainas yra mielas ir gražus. Kūrėjas dosniai vertina atlygį. Tiesiog progresas, norint sustiprėti, bus gana lėtas, jei į žaidimą nebus įdėta pinigų
Šis žaidimo ankstyvasis etapas yra įdomus. Rinkti naujus monstrus ir juos išlyginti yra geras mechanikas. Bet kuo ilgiau žaidžiu, jaučiuosi taip, lyg žaisčiau tik rinkdamas monetas, kurių niekada neužtenka. Vėl ir vėl šlifuoti tą patį etapą yra nuobodu. Monitorius ir pardavėjas negali vaikščioti daug greičiau, o laikmatis yra per ilgas, jei norite šlifuoti afk. Žaidime trūksta informacijos. Kiekvienas etapas neturi jokios informacijos, todėl žaidėjas negali pasirinkti etapo ar iššūkio. Brangus monstras kietas, bet per brangus.
Puikus žaidimas, bet jei jame būtų daugiau nei tik lygiai, būtų šaunu... pavyzdžiui, istorija ar pan.
Puikus žaidimas, bet turėtumėte pridėti funkciją, kad galėtumėte žiūrėti reklamą bent 10 minučių 2x greičiu tiems, kurie negali sau leisti 2x greičio parduotuvėje
dieve geim
Modelis siaubingas. Pasiekimai yra vienintelis dalykas, kuris suteikia galimybę nuolat progresuoti, taip pat „Monitorius“, kuris PRIVERDA karts nuo karto pristabdyti žaidimą, suteikdamas valiutos, kurios negalėsite naudoti iki 60 lygio? Be to, kai tik pastatysite savo monstrus, kol neprarasite bėgimo, negalėsite jų perkelti. Žaidimas būtų buvęs gerai, jei bangos būtų bėgusios žaidimui neprisijungus.
Labai greitai sensta. Grindfest (nebent sumokėsite). Progresas yra gremėzdiškas ir per daug priklauso nuo geros traukos. Priešingu atveju tu įstrigsi. Konstrukcijos skirtumų yra mažai arba visai nėra. Naudokite totenus savo geriausiam charakteriui ir melskitės.
Žaidimas yra gana įdomus, bet mažiau žaidžiate daugiau monetų, kurias gaunate neprisijungę. Nemokama dvigubo greičio parinktis būtų nuostabi. Kvietimo parinktį reikia pakeisti, nes „Facebook“ nesiunčia kvietimo į draugų sąrašą.
Na, aš atsisiunčiau jį dėl memo, bet iki šiol gavau tik 4 šaukimus... Įdomu, bet atrodo, kad mane priviliojo memas...
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strategie ybf
Man nusibodo iškviesti mitinį ir vis tą patį epinį pabaisą. Bent jau paverskite jį legendiniu ar mitiniu. Taip pat lvl2 ant kieto aš viską padariau vienu šūviu ir prisijungiau prie revenge ant hard Aš net negaliu įveikti pirmosios bangos net po atnaujinimo kaip 200 lvl mano monstrai. Ar norite man paaiškinti, kodėl vieno monstro atnaujinimas iki 19 lvl kainuoja daugiau aukso, o kito, kuris daro daug daugiau dmg iki 453 LVL? Aš tiesiog sutrikęs apskritai. Taip pat ypatingų monstrų neįmanoma gauti nemokamai.
Puiki ir smagi koncepcija. Lengva žaisti! Vienintelė problema: legendinių monstrų nepasieksite nemokant! Prašau pataisyti.
Ganância Do Invocador Estratégia lcq
Tikrai nuobodu ir pasikartojanti. Daugelis skelbimų yra ilgojoje pusėje ir kažkodėl vienas iš grojančių dažnai mirksi ir tai tikrai erzina akis.
Tai geras žaidimas ir jis neduoda papildomos naudos, nebent nuspręsite žiūrėti jį už atlygį. Tai tarsi pasikartoja, bet smagu žaisti atliekant mokyklos darbus ar kitus dalykus. Primygtinai rekomenduoju žaidimo metu pridėti galimybę pradėti iš naujo arba baigti žaidimą, nes gaunate naujų monstrų ir negalite mesti jų pridėti. Kartais užtrunka ilgai numirti ir juos įdėti.
Kurį laiką buvo smagu. Galios mastelio keitimas yra absurdiškas. Praleisite valandas, kol gausite medžiagų, tikėdamiesi, kad galbūt atlaikysite dar 5 iš 60 bangų per vieną etapą. Arba praleiskite valandas tiesiog nežaisdami, kad galėtumėte gauti išmoką, kad pakiltumėte lygiu kartu su papildomomis medžiagomis. Mano didžiausias nuoskaudas yra tai, kad tai yra SO S L O O O W. Ne našumas, žaidimas yra lėtas. Ir nėra galimybės pagreitinti.
Milžiniški QOL patobulinimai, bet galiausiai tai nepalengvina pagrindinės problemos, t. y. monetų smulkinimas iki maksimalaus vienetų skaičiaus žaidimo pabaigoje yra siaubinga patirtis. Tai žaidimas, kuriame norisi kasdien šlifuoti, tačiau pažanga yra tokia lėta, kad beveik priverstas visą naktį naudoti automatinius spustelėjus. Arba reikia pakoreguoti vienetų kainą, arba reikia renginio, skirto specialiai monetų auginimui.
👍
Labai geras žaidimas ir rekomenduoju
Jame yra paketas, kurį galite nusipirkti už pinigus, o už skelbimų žiūrėjimą gausite 2 kartus didesnį atlygį. Kas?!
Tai vaikiškas žaidimas, perkrovos reklama. ir aš sušaukiu 50 kartų, kad galėčiau tapti legendiniu iš žalios rutulio, bet nusivyliau ir 10 kartų atsidariau su violetiniais brangakmeniais, bet tik legendinis, o visą kitą laiką tik epinis, todėl man šis žaidimas nebuvo pakankamai gražus, kad galėčiau tęsti daugiau nei 5 dienas ir taip pat paleidimas lygiu taip pat blogas.
Tapau vienu geriausių žaidėjų, praradau pusę pažangos diegdamas iš naujo. Kreipkitės į palaikymo tarnybą, jie man duoda apgailėtiniausius 200 brangakmenių ir 400 monetų. Tikrai? Aš negaliu nuvalyti savo užpakalio tokiu savo lygiu.
Summoner's Greed: Idle TD Hero रणनीति xupk
Laiko švaistymas. Tačiau vienas geriausių pirkinių galimas tik 1 dieną. Atrodo, kad tai pigus pinigų triukas.
ismokit kurti žaidimus nūbai jūs nieks didesnį
Carrom Pool: Disc Game Sport fkbw