Post by tiellanrosmama on Feb 19, 2022 8:20:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Annelids: Online battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Annelids: Online battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ купон ▞▞▞
▞▞▞ Annelids: Online battle 2022 version ▞▞▞
Игра, която продължавате всеки ден, ще ви каже, че не са останали опити. Това прави това много глупава игра от много мързеливи разработчици, които не наблюдават глупавите игри, които произвеждат. Игра, която се поставя толкова стегнато, че на потребителя не е разрешено да играе, губи паметта на устройството, така че трябва да бъде деинсталирана. Би била добра игра, ако е от приличен разработчик, който следи техните приложения.
Тази игра е доста добра според мен, анимацията, оръжията и накрая изкуството. Мисля, че вие сте направили добра игра и трябва да направите серия, ако можете, защото аз я харесвам. Дарих заради чистото забавление, което ми доставя това (дарено за повече оръжия, защото реклами=$$$ и не поставяте много за разлика от "другите игри" 😬). Благодаря за страхотните моменти и имате страхотен ден всеки ден. P.S. трябва да добавите безкраен огнехвъргач за хора, които са платили за повече оръжия
Най-голямата игра с червеи, има добро качество, количество оръжия, добра механика.Препоръчвам го толкова много, собственикът определено направи всичко възможно.
Е, всяка мултиплейър игра в нея има червей на име nauska и имам чувството, че не е мултиплейър и има aimbots, така че мисиите са почти невъзможни и иска вашия имейл и това, което казвам, е, че можете да въведете фалшиви имейли, така че се опитва да получи паролата ви за имейл.
Невероятна игра!e, но контролите могат да използват някои настройки, както и графиката. Но все пак ми хареса играта.Това е много хубаво
Харесвам самия геймплей, но нещо ме притеснява, не мога да чатя с други играчи онлайн, надявам се да поправите това, моля, наистина ще го ценя
Това е страхотна игра. Имам предложения. Ами ако енергийният пръстен може да блокира всички видове снаряди за 75%? И търсещата ракета е твърде OP Дайте й може би 15 секунди за охлаждане Добавете още карти Добавете костюми, моля Чат за мултиплейър И още много, за да разберете
Annelids: Online battle Aksiyon vwjp
има някои промени, необходими в играта, като можем да се люлеем като Спайдърмен, като създадем две мрежи едновременно и можем да навигираме в небето, а също така трябва да има карта, която ни казва за местоположението на противника
това е забавна игра, че играта е трудна, това ми харесва в нея, прави ума ви остър в добър вау най-добрата игра, която някога съм играл
Вероятно ще му дам 5 звезди, но джойстикът е вдясно и не мога да фиксирам позицията на контрола, моля, оправете това
Играта е хубава, но опцията за вход не работи, защото запазих играта си, но след това при повторно логване тя рестартира играта
Добавете lan, моля
Това е някаква глупост, моят герой е бавен, когато е хванат в паяжина, но през повечето време компютърът е бърз, когато е хванат в една и компютърът понякога има по-високи щети от моя герой, който мами, осъзнаваш го, когато преминеш половината от играта О, да на всичкото отгоре изтрива някои от вашите постижения, но няма да ги спаси
Тази игра е супер забавна и е страхотна приключенска игра
Аюш
Това е най-добрата игра някога.Мислех, че ще е бъркотия, но познайте какво? Беше пълно удовлетворение. Търсенето на ракета и тези неща, които произвеждат ленти на дъгата, са най-добрите ми. Играх всички нива както 1, така и 2 и ми се иска да има още. Наистина заслужава 100 звезди, ако беше наличен. Анелиди наистина 😍😍
Супер е
Thevidiya punda lousu kudhi ennda sunny da intha gama senjavan nallave irukkaamattan seekkarm sethu pooduvan
много добре, но ми е малко скучно
Просто се шегувам, имам поглед към момента, но мисля, че имам поглед към момента, но мисля, че не беше така няколко дни по-късно в Обединеното кралство и от другата страна на проблема с нов и околните провинции на годината, 21 до 50-та годишнина от нова работа и ще изпратя да се видим скоро4rm the 2
Игра на всички
Това приложение работи твърде добре, но съдържа лош контрол
моля, коригирайте трудната мисия на играта, останах на ниво 6, тази игра е гадна!
Много обичам тази игра. Тази игра е супер се bhi acha yala game hai. Харесвам тази игра много много.
Annelids: Online battle Akcijske igre vajx
добре, добре, добре. Първо влязох и купих допълнителни оръжия. Но след като затворих играта и играх след известно време, виждам, че покупките ми са изчезнали и всички станаха по подразбиране. но все пак бях вписан. Трябва ли да купувам всеки път, когато отворя играта?
Играта е много лоша, всички врагове на късмета в ваше име на това беше най-добрият късмет
Тази игра е добра, но не е добър онлайн сървър
Играта и любов
Приложението не е нито добро, нито най-добро.... По-добро е заради грешките си....
Много хубава игра любимата ми игра и много трудна игра във вода, моля, улеснете тази игра любимата ми игра и хубава и много добра
Играта е добра, но те много пъти мамят в мачовете за улавяне на флага
Това е добра игра и лесен геймплей
Annelids: Online battle Action ohtf
Не мога да инсталирам на телефона си, имам място, но все още не мога
Ревю е армейски червей е червей оръдие битката за замък е град до град замъкът е средство за хващане е артилерист аз, но...
Space Hunter: Galaxy Attack Arcade Shooting Game Arkada stm
Играта е хубава, макар че е тъжно да видите всички мощни неща като лазера и самонасочващата се ракета, заключени зад платена стена
Нямам търпение за нова версия без реклами. Благодаря за отговора С хардуерни бутони имам предвид бутона за назад, начало и последните задачи на nexus 5 например
Тази игра е много забавна и кол
Това е много................... хубава игра за стартиране на pubg или free fire
Това е страхотна игра и също така имам идея да играя на mutiplayer и отивам на нещо и създавам свой собствен свят и след това точно когато щракна отново ще се промени в по-големия екран и не забравяйте да го поправите - от jennychan
Игра Pura kharab ха
Добра игра, но графиката е много лоша
Обичам те игра
Кошче. Дори не мога да се свържа. Контролите са боклуци
Магари Тамасия
Това е игра "Wormies" и има нови оръжия, така че 5-ЗВЕЗДНИ
Техният наръчник за обучение е толкова ясен, измислете го сами, докато вървите. Отидете нагоре, закачете се, пуснете, закачете, пуснете,, no.strike 3 и съм готов Ще продължа с живота си и никога не съжалявам за избора си да забравя, че тази игра съществува!!! 1 звезда беше принудена да публикува това!
Тази игра е fu** ботовете, които поставихте в дневните нива R TO HARD, които направихте 1 v 5, НЕ FARE 😠😠😠😠😠
Няма политика за връщане или възстановяване на суми за всякакви покупки. Ще приема weopen, но те са безобидни и не се интересувам да играя в тази игра
Annelids: Online battle Δράση ijtq
Тази игра е толкова много забавна, но толкова много реклами ще дам 2 звезди
Моля, добавете още режим като зомби режим 5 CPU 1 играч 6 приятели зомбитата атакуват, но не стрелят, можете да видите живота, моля 😀